Mini pateuri cu salam

Ingrediente

  • 2 foi (200-250g) de foietaj, decongelate
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 200-300g de ardei roşii prăjiți tăiați în bucăţi mici
  • Muştar
  • 6 felii subţiri salam
  • 200-250g salată verde

Preparare

  1. Încălziţi cuptorul la 190° C.
  2. Folosind o formă specială tăiați cercuri din foietaj, așezandu-le apoi, în tavă. Se presară cu parmezan și se coc pana devin aurii, aproximativ 18 de minute.
  3. Cu ajutorul degetelor, dezlipiți fiecare cerc de foietaj in cate 2 jumătăți. Ungeți jumătăţile de jos cu muștar şi adăugați bucățele mici de salam, salată verde și ardei. Presărați parmezan ras peste partea de sus.

via myrecipes.com

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.