Ardei iute umplut, învelit în bacon

Ingrediente

  • 1/2 cană cremă de brânză
  • 1-2 lingurițe praf de ceapă de sezon
  • 1-2 lingurițe praf de usturoi
  • 10 felii de bacon piperat, tăiate în jumătate
  • 10 ardei iuți

Preparare

  1. Preîncălzim cuptorul la 180°C. Într-un bol mic amestecăm crema de brânză şi o condimentăm cu praf de ceapă şi usturoi (aproximativ 1-2 lingurițe fiecare). Amestecăm ingredientele împreună până se combină bine.
  2. Tăiem în jumătăți ardeii și le îndepărtăm semințele si codițele.
  3. Cu ajutorul unei lingurițe, umplem fiecare jumătate de ardei cu crema de branză. Ne asigurăm că ardeii au fost umpluți astfel încât să poată fi mâncați cu ușurință.
  4. Îi înfășurăm cu o jumatate de felie bacon şi îi așezăm pe foaia de copt unsă bine.
  5. Îi lăsăm în cuptor pentru 45 de minute, apoi îi putem servi cu plăcere!

via chocolateandchips.com

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.