Bruschete cu ciocolată și zmeură
Ingrediente
- O lingură de unt
- O baghetă frantuzească, feliată
- 2 batoane de ciocolată cu lapte
- 100g zmeură
- O lingură de migdale, feliate
- O lingură de frunze de mentă
Preparare
- Începem prin a unge, cu puțin unt, fiecare felie de baghetă, pe fiecare parte. Le prăjim într-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 3-4 minute, pentru fiecare parte.
- Punem câte o bucată de ciocolată în centrul fiecărei felii de pâine prăjită, apoi le acoperim cu un capac și le scoatem de pe foc, lăsând ciocolata să se topească pentru 4-5 minute.
- Le scoatem pe un platou și le acoperim cu zmeură, mentă și migdale. În funcție de gusturile și ideile fiecăruia dintre noi, putem personaliza rețeta, folosind și alte combinații de fructe.
Bucurați-vă de ele!
sursa fortheloveofcooking.net