Bomboane Raffaello

Ingrediente

  • 500g lapte praf
  • 200g zahăr pudră
  • 100g nucă de cocos
  • 200g unt
  • O lingură mare de smântână

Preparare

  1. Amestecăm laptele praf cu zaharul, cu nuca de cocos, cu untul și în final, cu smântâna.
  2. Se formează o compoziție, la care putem jongla cu ingredientele, adică dacă este prea moale și untoasă adaugăm lapte praf și un pic de nucă de cocos iar dacă e prea tare, mai adaugăm puțină smântână.
  3. Modelăm în formă rotundă, bombone de aceeași mărime și le tăvălim prin nucă de cocos, pe care le putem umple cu câte o alună sau fistic crud.
  4. Le punem la rece, pe un platou, la distanță de cca. 2cm una de cealaltă, după care le servim cu poftă!

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.