Pui Teriyaki

Ingrediente

  • 4 linguri sos de soia
  • 6 linguri de zahăr
  • 4 linguri sherry (vișinată)
  • O lingură ulei
  • Un cățel de usturoi
  • 2 linguriţe ghimbir proaspăt
  • 500g piept de pui (bucățele mici)

Preparare

  1. Amestecăm 4 linguri sos de soia cu 4 linguri de sherry și 6 linguri de zahăr. Încingem o lingură ulei de floarea soarelui și prăjim pieptul de pui până când se rumenește și se pătrunde complet.
  2. Adaugăm un cățel de usturoi, zdrobit și 2 lingurițe praf de ghimbir și continuăm să ținem pe foc încă 1 minut. Turnăm amestecul cu sos de soia și mai lasăm pe foc cca 2 minute.
  3. Servim cu orez fiert.

De reținut

Gătește.ro este un site de inspirație culinară, rețetele fiind preluate, pentru tine, direct din alte surse. Pentru mai multe informații privind rețeta, te rugăm sa accesezi site-ul sursă.